Læserbrev: Tvang kan være nødvendig

06/10/2013 13:58

Elo Christoffersen

Nyheder
Læserbrev af Claus Warming, (V), Regionsrådsmedlem, Syddanmark og byrådsmedlem i Kolding, Møllebakken, 6064 Jordrup. Med fredagens udspil på psykiatriområdet ser jeg endnu mere frem til psykiatriudvalgets møde den 10/10 i Esbjerg. Sonderingen og balancegangen mellem behandling og brug af tvang er et emne, der fylder meget i en regionspolitikers, (min), bevidsthed. På den ene side skal tvang minimeres. Men på den anden side skal vi sikrer et behandlingssystem, hvor vi skal sikrer at vores kære behandles for deres eget bedste. Tvang kan reelt være til nogles aller bedste. Vi skal turde gøre det der nødvendigt for at den enkelte har det bedst muligt.

Mest læste i dag

Læserbrev af Claus Warming, (V), Regionsrådsmedlem, Syddanmark og byrådsmedlem i Kolding, Møllebakken, 6064 Jordrup.

Med fredagens udspil på psykiatriområdet ser jeg endnu mere frem til psykiatriudvalgets møde den 10/10 i Esbjerg.

Sonderingen og balancegangen mellem behandling og brug af tvang er et emne, der fylder meget i en regionspolitikers, (min), bevidsthed.

På den ene side skal tvang minimeres. Men på den anden side skal vi sikrer et behandlingssystem, hvor vi skal sikrer at vores kære behandles for deres eget bedste.

Tvang kan reelt være til nogles aller bedste. Vi skal turde gøre det der nødvendigt for at den enkelte har det bedst muligt.