Landin: Pointtabet gør ikke den store forskel

De danske håndboldherrer var foran både 13-6 og 17-11, men alligevel lykkedes det undertippede Argentina at spille uafgjort 24-24 ved VM i Qatar.

Chokresultatet sætter dog ikke yderligere pres på Danmark, mener målmand Niklas Landin.

- Der har hele tiden været pres på os, fordi vi gerne skulle blive nummer et i gruppen. Og det kan vi jo stadig nå at blive. Der er vel ikke mere pres på os, end før turneringen gik i gang.

- Selv om vi havde vundet, så skulle vi stadig vinde over de fire andre hold. Så på den måde gør det ikke den store forskel.

- Det går ud over selvtilliden, for vi ville gerne have lukket denne kamp i starten af anden halvleg, siger Landin.

I stedet for at danskerne lukkede kampen, så kom Argentina stærkt tilbage og vandt faktisk anden halvleg med 16-11. Det var dybt skuffende, mener Landin.

- Vi skulle gerne have haft to point. Det ville jeg gerne have hjulpet lidt mere med, siger Landin.

- Vi kom jo ikke ordentligt ud til anden halvleg. Vi tabte anden halvleg klart, så det var ikke godt nok fra vores side.

- Vi smed bolden væk for let i angrebet, og de løb kontra, og de fik alt for mange lette mål. I første halvleg skulle de kæmpe rigtigt meget for det, påpeger THW Kiel-keeperen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip