Landin vil stå brandkamp i VM-finalen

Der var lidt nervøse trækninger, da målmand Niklas Landin gik ind til VM-turneringen efter sløje præstationer i optakten mod Tunesien og Slovenien.

Men ved VM er Landin bare blevet bedre og bedre, og før dagens VM-finale mod Spanien er alle igen trygge ved Rhein-Neckar Löwen-profilen.

- Det startede lidt halvskidt, og så er det gået én vej siden. Jeg har arbejdet meget med det, der gik mindre godt i de kampe, vi har spillet. Og forsøgt at ændre de ting fra kamp til kamp.

- Så er det for mit eget vedkommende glædeligt, at det er gået op ad og ikke dårligere og dårligere, siger Landin.

Mod Spanien i finalen er der endnu en gang brug for Landins redninger, og han satser på at gentage de flotte bedrifter fra de seneste sejre over Ungarn og Kroatien.

- Det må vi vente og se. Det er svært at sige, men det er da et mål for mig at blive ved med at holde niveauet. Nu er der heldigvis kun én kamp tilbage, og så kan vi slappe lidt af.

- Det er de sidste kræfter, der skal brændes af i finalen, fastslår Landin.

For at vinde kræver det også en helstøbt indsats af det danske forsvar, der er blevet styrket, siden Kasper Nielsen blev indkaldt før 1/8-finalen mod Tunesien.

- Jeg synes, at som turneringen er skredet frem, så er vi blevet meget mere bevægelige og mere aggressive.

- Vi holder os tættere sammen i midten, og det har måske også noget at gøre med, at Kasper kom med fra 1/8-finalen af og virkelig satte sit præg på forsvarsspillet. Det har udviklet sig i den rigtige retning, mener Landin.

Finalen mod Spanien fløjtes i gang klokken 17.15 i Palau Sant jordi i spanske Barcelona.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip