Landsholdet får tæsk efter sejr: Pinligt, forfærdeligt og ufortjent

Pinligt, forfærdeligt og ufortjent. Selv om det danske fodboldlandshold satte tre point på den slunkne konto i VM-kvalifikationsgruppe B, bliver der uddelt drøje hug til Morten Olsens mandskab efter 2-1 sejren over Malta fredag aften.

- Hvor var det dog begrædeligt ringe, hvad danskerne præsterede mod et maltesisk hold, der ikke ligefrem var nogen skræmmende størrelse.

- Tempo på 2. Division Øst-niveau og en uforklarlig mangel på gejst, vilje og initiativ gjorde nemlig kampen til en grum omgang at komme igennem, skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Olsen smilede trods dårlig dansk præstation

Heller ikke Jyllands-Posten er imponeret og kalder sejren over den lille østat decideret ufortjent.

- Danmark har vel aldrig tidligere hentet så ufortjent en sejr over så upåagtet en modstander. Vi tager den lige igen - en ufortjent sejr over nummer 134 på verdensranglisten, skriver Jyllands-Posten.

- Spillet var dårligt, og Malta burde have fået uafgjort, men alt det er ligegyldigt. Danmarks VM-flamme er på utrolig vis atter tændt, lyder analysen fra BT.

Læs også: Dansk pligtsejr over Malta - og glem iøvrigt kampen

Efter sejren over Malta har Danmark stadig en chance for at kvalificere sig til VM-slutrunden næste år i Brasilien, men det kræver i første omgang en sejr over Armenien i Jerevan på tirsdag.

Her er Danmark ifølge Politiken undertippet, efter at Armenien fredag vandt i Tjekkiet med 2-1. Det er selvsamme Armenien, som vandt en knusende 4-0 sejr over Danmark i Parken.

- Tirsdag aften i Armenien er hjemmeholdet favorit, konstaterer avisen.

Læs også: Italien rækker også Danmark en hjælpende hånd

Ifølge Ekstra Bladet er der imidlertid ingen grund til, at danske fodboldfans sætter snuden op efter en VM-slutrunde i Brasilien med dansk deltagelse.

- Begynd bare at fylde kummefryseren med is og købepizza. Vi tager VM fra tv-skærmen, skriver Ekstra Bladet.

Se billederne nedenunder...

/ritzau/

 

Dagens Gossip