Landsholdet indleder efteråret med kamp mod Polen

DBU har indgået aftale med det polske fodboldforbund, PZPN, om en venskabslandskamp i Polen på den internationale landskampdato onsdag den 14. august.

Det bliver det 24. opgør mellem de to nationer med dansk A-landskampstatus siden 1934.

Landsholdet indleder kalenderåret med den afgørende VM-kvalifikationssæson med en venskabslandskamp mod Makedonien i Skopje onsdag den 6. februar. Derefter følger VM-kvalifikationskampene mod Tjekkiet i Olomouc fredag den 22. marts og Bulgarien i Parken tirsdag den 26. marts samt Armenien ligeledes i Parken tirsdag den 11. juni.

Efterårssæsonen indledes således med kampe mod Polen på udebane før VM-kvalifikationskampene mod Malta og Armenien på udebane henholdsvis fredag den 6. og tirsdag den 10. september samt hjemmekampene mod Italien og Malta henholdsvis fredag den 11. oktober og tirsdag den 15. oktober.

Hvis landsholdet slutter på andenpladsen i kvalifikationsgruppen og blandt de otte bedste to’ere på tværs af de ni kvalifikationsgrupper, skal holdet ud i to direkte kvalificerende play off-kampe fredag den 15. og tirsdag den 19. november.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip