Landsholdsspiller undskylder for grov sexchikane

- Jeg vil gerne undskylde over for kvindelandsholdet og frem for alt til den person, som det handlede om, siger den fortsat unavngivne spiller til Aftonbladet.

Spilleren tweetede flere grove beskeder, hvor han blandt andet kaldte de kvindelige spillere for ludere og kællinger. Flere af beskederne handlede specifikt om en enkelt spiller. Det skabte vrede både blandt det svenske folk og hos det svenske fodboldforbund.- Hver gang, sådanne sager dukker op, bliver man grådkvalt. Jeg har håbet og troet på, at man var kommet længere. Frem for alt med den nye generation, hvor både drenge og piger spiller fodbold. At han så også er landsholdspiller, gør det hele meget værre, siger den svenske landsholdschef Marika Domanski Lyfors.

Spillerens landstræner har haft en alvorssnak med ham, og han har nu slettet de grove beskeder. Han kalder selv beskederne for jokes, som han har lavet med sine venner, og han forstod ikke følgerne af, at alle og enhver kunne læse beskederne.

- Jeg vidste ikke, at det ville blive opfattet så hårdt, og at folket og landsholdet ville reagere på den måde, de gjorde, siger han og håber, at den kvindelige spiller vil tage imod hans undskyldning.

- Jeg er klar over, at man ikke skal udtrykke sig på den måde og er ked af, hvad der er sket, siger han.

 

 

Dagens Gossip