Landstræner vil slutte VM med bedre fornemmelse

Nederlaget til Spanien i kvartfinalen var ikke sjovt for de danske håndboldherrer og landstræner Gudmundur Gudmundsson.

Det gjorde ondt, fordi spillere og trænere havde en fornemmelse af, at det kunne være gået så meget bedre ved VM i Qatar.

- Fornemmelsen er selvfølgelig ikke god. Det kvæler en at tabe en kamp på den måde, og vi skal ud med en bedre fornemmelse. Det er virkelig en dårlig følelse.

- Jeg kender ikke en værre følelse end at tabe en kamp på den måde, siger Gudmundsson.

Fredag aften får Danmark chancen for at rejse sig, når holdet spiller placeringskamp mod Slovenien. En kamp, der gælder en plads i OL-kvalifikationen.

Men det kunne være blevet til meget mere end placeringskampe ved VM, især hvis man kigger på den anden halvdel, hvor Polen og Qatar nu står i semifinalen.

På papiret en noget nemmere rute end den danske, som i tilfælde af sejr over Spanien havde budt på Frankrig i semifinalen.

Det skyldtes, at Danmark missede førstepladsen i gruppe D ved at spille uafgjort mod Argentina og Tyskland. Gudmundsson forsøger dog at tage de positive briller på.

- Jeg har oplevet og lært mange ting. Jeg har lært spillerne at kende, og vi har haft en positiv turnering.

- Men denne slutrunde udviklede sig til at blive en poker-turnering. Vi tabte en kamp, det var den første, vi tabte, og så er vi ude, konstaterer Gudmundsson.

- Men det er vigtigt, at holde fokus på, at vi har udviklet os. Jeg synes, vi er på vej frem. Jeg ser et bedre forsvar hver gang, og vi er også kommet videre med angrebet.

- Vi er brandfarlige i vores kontraspil, så vi har mange gode ting på vej, påpeger han.

Kampen mod Slovenien går i gang klokken 16.30 dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip