Langt færre børn får afslag på familiesammenføring

28/05/2013 04:25

BNB

Nyheder
»Jeg er rigtig glad. Det tyder på, at loven virker. Målet med lovændringen var, at flere børn skulle have lov til at bo med deres forældre i Danmark,« siger Johanne Schmidt-Nielsen, der gerne så en yderligere lempelse af reglerne, til avisen.Omvendt mener Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen (DF), at udviklingen er dårligt nyt.»Jeg er bange for, at det betyder, at der nu kommer børn til Danmark, som netop ikke har mulighed for at blive integreret,« siger Martin Henriksen.Han frygter, at flere børn bliver sendt på genopdragelsesrejse til hjemlandet.»Der vil være nogle, som får mulighed for at blive sendt til hjemlandet for at gå på koran-skole og blive opdraget i det modsatte af, hvad vi vil kalde danske værdier,« siger han til metroxpress.BNB

Mest læste i dag

»Jeg er rigtig glad. Det tyder på, at loven virker. Målet med lovændringen var, at flere børn skulle have lov til at bo med deres forældre i Danmark,« siger Johanne Schmidt-Nielsen, der gerne så en yderligere lempelse af reglerne, til avisen.

Omvendt mener Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen (DF), at udviklingen er dårligt nyt.

»Jeg er bange for, at det betyder, at der nu kommer børn til Danmark, som netop ikke har mulighed for at blive integreret,« siger Martin Henriksen.

Han frygter, at flere børn bliver sendt på genopdragelsesrejse til hjemlandet.

»Der vil være nogle, som får mulighed for at blive sendt til hjemlandet for at gå på koran-skole og blive opdraget i det modsatte af, hvad vi vil kalde danske værdier,« siger han til metroxpress.

BNB