Lars Bak forlænger med Lotto Belisol

Tour de France er lig kontraktforlængelser, og det gælder nu også for Lars Bak. Han glæder sig over den gode nyhed.

- Jeg er meget glad for at kunne fortsætte samarbejdet med alle folk på dette hold. Fra dag ét har jeg følt mig meget velkommen. Holdledelsen har tillid til mig, det har de vist. Jeg fik ikke den bedste på grund af min skade sidste år. Men de (ledelsen, red.) bevarede roen og gav mig tid til at restituere - også i år. Holdet tror på mig, og det er rart, siger Lars Bak til Lotto Belisols hjemmeside.

Lars Bak brækkede håndleddet i Omloop Het Nieuwsblad sidste år og var ude i flere uger. Men han kom dog stærkt tilbage og vandt en etape i Giro d'Italia. Netop muligheden for at jagte egne sejre er også en medvirkende årsag til kontraktforlængelsen.

- Det har også spillet en rolle i forhold til min beslutning om at blive på Lotto Belisol. Jeg har min plads her og er glad for min rolle. Jeg kan selv forsøge noget, og jeg er også glad for at hjælpe eksempelvis Jurgen Van den Broeck og André Greipel. Ovenpå det er der altid en god stemning her, og jeg er stolt af at være en del af det her hold og blandt andet Greipels succes her i Tour de France. Jeg vil gerne vinde et løb i år og dermed lukke sæson succesfuldt, siger Lars Bak.

.Silkeborggenseren har indtil videre været en vigtig støtte for André Greipel, der vandt 6. etape i året Tour.

 

Dagens Gossip