Lars Eller taber målfattig NHL-kvartfinalekamp

02/05/2015

Lars Eller og Montreal Canadiens fik ikke den ønskede start på kvartfinalerunden i NHL-slutspillet, da holdet natten til lørdag dansk tid tabte 1-2 til Tampa Bay Lightning efter overtid.

Dermed fører Tampa Bay 1-0 i kampe. Der spilles bedst af syv opgør.

Tilskuerne i Bell Center i Montreal måtte vente helt til begyndelsen af tredje periode, før et af holdene fik scoret. Desværre for hjemmeholdet var det Tampa Bays Tyler Johnson, der fik pucken i mål, da han rettede et langskud af for næsen af Montreals målvogter.

Montreals Max Pacioretty udlignede 10 minutter senere til 1-1, og holdene måtte ud i overtid for at finde en afgørelse. Den faldt to minutter inde i anden overtidsperiode, hvor Nikita Kucherov scorede til 2-1.

Montreal Canadiens, der havde Lars Eller på isen i knap 25 minutter i opgøret, har stadig sin første sejr over Tampa Bay Lightning til gode i indeværende sæson. I grundspillet vandt holdet fra Florida alle fem kampe mod canadierne.

Natten til fredag vandt den anden dansker i slutspillet, Frederik Andersen, og hans klub Anaheim deres første kamp mod Calgary med 6-1.