Lars Jacobsen: Forfærdeligt at komme bagud igen

For ottende kamp i træk kom det danske fodboldlandshold bagud, da holdet mandag aften mødte Montenegro i en testkamp.

Den kedelige stime skal stoppe nu, siger højreback Lars Jacobsen, der dog kan glæde sig over, at Danmark fik vendt kampen i anden halvleg og vandt 2-1.

- Det er forfærdeligt, at vi altid kommer bagud. De har ikke andet end målet og et skud fra 25 meter. Men når det sker for ottende gang i træk, så er det sgu ikke godt nok. Det hjælper lidt, når man vinder kampen, men det skal stoppe nu.

- Vi skal ikke bagud på lørdag mod Serbien, der er en sværere modstander, siger Lars Jacobsen.

Generelt havde Lars Jacobsen en god dag på højrebacken, hvor han kom meget fremad i banen og kom til flere indlæg. Vilkårene mod Montenegro var også gode, siger landsholdsspilleren.

- Jeg har i al beskedenhed haft en okay sæson, og det kører jo lidt videre, så det gik jo fint nok. Specielt offensivt, for defensivt var der ikke nogen udfordringer. Det gør det også lidt nemmere at komme frem ad banen, når jeg kan stille mig ret højt.

- Mine indlæg kunne godt have været bedre i første halvleg, men det gemmer vi til på lørdag.

Med fem minutter tilbage af kampen faldt Lars Jacobsen til jorden og sikrede det straffespark, som Viktor Fischer omsatte til 2-1-målet i Danmarks sejr over Montenegro.

Men straffesparket var ikke det største, som højrebacken har oplevet.

- Han hev mig lidt i trøjen, og så slap han mig igen, men da jeg løb på tværs, så ramte han mig lidt på bagbenet. Det var nok ikke verdens største straffespark.

- Hvis jeg havde gjort mig rigtig umage, så kunne det godt være, man kunne blive stående på benene. Men det var sent i kampen, og jeg var træt, siger en grinende Lars Jacobsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip