Lars Jacobsen frygter ikke for sin landsholdsplads

Lars Jacobsen har for første gang i mange år en egentlig konkurrent på landsholdet, der truer med at presse ham ud på bænken.

Alligevel frygter ’Landsholds-Lars ikke for, at han bliver overhalet indenom af formstærke Peter Ankersen.

- Jeg frygter ikke for min plads. Jeg har den filosofi, at jeg forsøger at gøre det så godt, jeg kan - og så må vi lade træneren bestemme, hvem der skal spille. Længere er den ikke.

- Jeg har spillet mange kampe og været med i lang tid - og har leveret stabilt. Så jeg har gjort, hvad jeg kunne. Nu er det bare op til Morten at bestemme, hvem han synes, der skal spille, siger Lars Jacobsen, der samtidig glæder sig over konkurrencen på landsholdet:

- Det er godt med konkurrence, sådan bør det være på alle pladser. Jo flere kvalitetsspillere og konkurrence, jo bedre bliver holdet på sigt.

- Der er kommet mange unge spillere med på det sidste, der er blevet gode rigtig tidligt. Derfor ser vi også et relativt ungt hold for tiden. Det lover godt for fremtiden.

Lars Jacobsen har efterhånden rundet 34 år, og forsvarsspilleren ved da også godt, at han nærmer sig sin karrieres efterår. Han venter dog lige et par måneder med endeligt at tage stilling til, hvornår hans tid på landsholdet er ovre:

- Som jeg har sagt hele tiden, tager vi den her kvalifikationsrunde ud. Så må vi se, om det ender med en exit eller en VM-deltagelse. Men jeg beslutter ikke noget, før vi ved, hvordan det ender.

 

Dagens Gossip