Lasse Norman går med klassementsdrømme

Den kommende Garmin-Sharp-rytter, danske Lasse Norman Hansen, fortæller, at han er mødt op til årets Post Danmark Rundt i så god form som muligt. Og hvis alt flasker sig, er den 21-årige Blue Water-rytter klar til at bide skeer med de største favoritter til årets Post Danmark Rundt.

- Der er mange ting, der skal falde i hak, før det hele lykkedes, siger han, dog uden at afvise, at drømmen om at stå øverst på podiet efter spurten på Frederiksberg lever.

- Det vil være kæmpe stort at vinde Post Danmark Rundt, det er jo Danmarks største sportsbegivenhed. Det vil stå højt på listen, siger Lasse Norman Hansen, der dog vurderer, at det ikke vil trumfe OL-guldet.

Det er den efterhånden afgørende Vejle-etape med de voldsomt kuperede omgange i centrum af Vejle, der bliver udfordringen for Lasse Norman Hansen. Kiddesvej med de 19 procent er hård for selv specialister. 

- Jeg ved ikke, om man kan sige, at Vejle-etapen er prøven, men det er i hvert fald en etape, hvor man skal sørge for at komme med hjem. Men jeg tror på, at hvis jeg er placeret rigtigt i feltet, så lykkes det også for mig, siger han.

Omvendt kan Lasse Norman Hansen tage tid på de værste konkurrenter, når der lørdag aften er enkeltstart i Holbæk.

- Men det er umuligt at spå om, hvor meget tid jeg må tabe før enkeltstarten. Alt kan ske. Det behøver heller ikke være Vejle-etapen og enkeltstarten, det bliver afgjort på i år. Der er mange hårde etaper, og feltet er stærkt, siger han.

Lasse Norman Hansen er nemlig også blevet gjort opmærksom på lørdagens korte, men skrappe etape til Asnæs Indelukke.

- Jeg har hørt, at afslutningen er hård. Men sidder man i et felt, skal man nok komme med op over, siger Lasse Norman Hansen.

 

Dagens Gossip