Laudrup-agent til krisemøde med Swansea-boss

Situationen omkring Michael Laudrup er nu blevet så tilspidset, at hans agent i næste uge skal mødes med Swansea-boss Huw Jenkins.

På mødet er to punkter: Sommerens spillerindkøb og Laudrups fremtid i Swansea. Det skriver walisiske thisissouthwales.co.uk.

Mødet kommer i kølvandet på en uge, der har budt på masser af aktivitet fra Laudrup-agenten Bayram Tutumlu, som har truet med, at den danske manager ville forlade Swansea, hvis han ikke ville få sine transferønsker opfyldt.

Laudrup skulle angiveligt være stærkt utilfreds med, at klubben endnu ikke har formået at lukke aftaler med nogle af de spillere, han ønsker at lokke til den walisiske klub.

Forud for mødet med Swansea-formand Huw Jenkins er der dog mere forsonende toner fra Bayram Tutumlu, som nu fastslår, at Laudrup bliver i Swansea - men det skyldes ikke ledelsen i klubben.

- Michael Laudrup bliver i Swansea City, fordi han har lovet spillerne, at han ville blive. For Michael Laudrup er hans ord vigtigere end andre ting, skriver Tutumlu på twitter ifølge thisissouthwales.co.uk.

Laudrups frustrationer skulle specielt handle om, at han endnu ikke har fået en ny angriber til den kommende sæson. Ifølge thisissouthwales.co.uk ønsker den danske manager at forstærke sig med to nye angribere, der kan supplere Michu, og han skulle kigge på navne som Romelu Lukaku, Iago Aspas, Arouna Kone, Pierre Aubameyang og Alvaro Negredo.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip