Laudrup forærer vin til Sir Alex

Når Michael Laudrup og Swansea på søndag tager imod Manchester United i Premier League, har danskeren en lille velkomstgave klar til sin managerkollega.

Alex Ferguson har nemlig tradition for at drikke vin med nogle af sine kolleger efter en kamp, og den har Laudrup tænkt sig at følge op på.

Som vinimportør med eget selskab hjemme i Danmark har Laudrup et vist kendskab til de ædle dråber, og det kommer Ferguson til at mærke.

- Det er først lige for nylig, at jeg er blevet fortalt om Sir Alex' lidenskab for et glas rødvin, så jeg når nok ikke at få en af mine flasker herover fra Danmark i tide.

- Men jeg ved, at de serverer en herlig spansk rødvin på La Parilla (en lokal spansk restaurant, red.), så måske tager jeg en med derfra, siger Laudrup til Swanseas hjemmeside.

Alex Ferguson har blandt andet drukket vin med José Mourinho, da denne stod i spidsen for Chelsea, og også Roberto Mancini har nydt godt af Fergusons smag for vin.

Laudrup Vin og Gastronomi blev etableret i samarbejde med kompagnonen Per Buhl tilbage i 1990 og har dermed eksisteret i mere end 22 år.

Firmaet importerer mere end én million flasker om året fra det meste af verden og har 15 fuldtidsansatte.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip