Laudrup fortsætter angriberjagt - med is i maven

Laudrup fortæller til walesonline.co.uk, at han gerne ser, at Swanseas offensiv bliver yderligere styrket. Men han understreger samtidig, at han ikke har travlt nu, hvor Bonys underskrift er sikret, og at der sagtens kan gå uger, før en handel går hjem.

- I en ideel verden er det sådan, vi gør. Henter et alternativ til pladsen som angriber, der har andre kvaliteter end dem, vi har, siger Michael Laudrup ifølge walesonline.co.uk.

Den danske manager er tilfreds med nu at have spillere, der er rigtige målscorere, som Laudrup formulerer det med henvisning til bl.a. Wilfried Bony, og af samme grund har han ikke noget hastværk i jagten på endnu en angriber.

- Vi behøver ikke at skynde os, og der kan sagtens gå tre eller fire uger, siger Laudrup vel vidende, at det kan blive en økonomisk fordel for ham og Swansea at have is i maven og vente til tæt på transfervinduets lukning omkring 31. august, hvor spillerne er mere desperate efter at få en ny aftale.

Michael Laudrup erkender dog, at han kan blive tvunget til at ændre sin transfer-strategi, hvis Swansea får tilbudt en stor sum penge for en af klubbens nøglespillere som Michu, Ashley Williams eller målmand Michel Vorm. For der er tilbud, man bare ikke kan sige nej til.

- Vi er på udkig efter en spiller mere, men vi ved alle, at transfers kan gå både den ene og den anden vej, og du ved aldrig, hvad der sker. Men her og nu er alle spillere her, og jeg håber, det fortsætter sådan, siger danskeren til walesonline.co.uk

 

 

 

 

Dagens Gossip