Laudrup frustreret efter lærestreg i Birmingham

Michael Laudrup havde håbet, at hans Swansea-hold kunne forsvare titlen som Capital One Cup-vinder. Men det endte med et lettere pinligt 1-3-nederlag i tredje runde til Birmingham.

- Lad os håbe, at dette var en lærestreg for os, sagde en frustreret Michael Laudrup efterfølgende til South Wales Evening Post.

Frustrationen over nederlaget til øjeblikkets nummer 18 i den næstbedste række skyldes i høj grad, at den danske manager følte, at hans hold havde skabt rigeligt chancer til at vinde. Men først i overtiden fik Wilfried Bony scoret til 1-3 resultatet.

- Jeg tror, jeg sagde efter kampene mod Valencia og Crystal Palace, at selvom vi havde vundet og skulle være tilfreds med det, så skulle vi have scoret flere mål ud fra det antal af chancer, vi producerede, sagde Laudrup og fortsatte om misbruget af chancer i kampen mod Brimingham.

- Og nu har vi betalt prisen for det. Vi kunne have ført med fire mål ved halvleg. Det kom vi så ikke, og så scorede de på deres første chance.

Han beklagede, at der var forsvarsproblemer ved Birminghams to øvrige mål. Men han afviste at tage ansvaret for nederlaget, fordi han havde skiftet ti spillere ud i forhold til startopstillingen i den seneste sejr over Crystal Palace.

- Du kan godt sige ti udskiftninger. Men fem af de spillere, der startede, startede også mod Valencia i sidste uge, sagde Michael Laudrup.

 

Dagens Gossip