Laudrup og Swansea kværner videre i Europa

Laudrups walisiske mandskab drøner mod 1/16-finalerne i Europa League. Efter den dybt imponerende sejr i Valencia i september, gearede Swansea ned mod schweiziske St. Gallen. Men selv et Swansea-hold på halvt blus var stærkt nok til en sejr. Laudrups drenge vandt 1-0 på mål af Wayne Routledge i begyndelsen af 2. halvleg.

Scoringen var dog ikke det dramatiske højdepunkt i opgøret, der sender Swansea alene i front i Europa League gruppe A. Det var i stedet et elendigt udført og brændt straffespark fra de schweiziske gæster i 1. halvleg, og ikke mindst et uheld med Laudrups store stjerne, Michu, i centrum.

Ti minutter før pausen blev Michu sparket i hovedet. Blodet flød fra sidste sæsons Swansea-topscorer, og temperamenterne kom i kog. Både hos Michu og på trænerbænken hos Michael Laudrup.

Situationen var dramatisk, og den blev bizar, da Michu skulle skifte sin blodige t-shirt. Han spillede således halvlegens sidste 10 minutter uden hverken navn eller nummer på ryggen, men i pausen blev der travlt i gangene under Liberty Stadium. Her blev der trykt en ny trøje til den spanske stjernespiller.

Michael Laudrup smed aldrig jakken. Men det er heller ikke nødvendigt. Swansea er på rette vej mod europæisk succes.

 

Dagens Gossip