Laudrup om jobrygter: Ingen plan om at forlade Qatar

Michael Laudrup har ingen plan om at forlade sit trænerjob hos Lekhwiya i Qatar.

Det oplyser den 50-årige danske fodboldlegende, efter at han de seneste dage er blevet sat i forbindelse med jobbet som landstræner for Japan samt en managerstilling i Queens Park Rangers.

- Det er altid positivt at blive nævnt i forbindelse med store eller større job, og landstræner i et af de største lande i Asien (Japan) eller manager i Premier League (QPR) er store job, fortæller Laudrup i en mail til Ritzau.

- Når dette så er sagt, så må jeg ligeledes sige, at jeg ikke har nogen intention om at forlade Lekhwiya på nuværende tidspunkt, lyder det fra danskeren.

I øjeblikket er udfordringerne i Qatar-klubben så store, at han ikke vil gå glip af dem.

- Vi ligger nummer et i ligaen, starter gruppespillet i Champions League om to uger og har ligeledes en pokalturnering, som venter.

- Så de næste tre en halv måned bliver spændende og intense. Det vil jeg ikke gå glip af, fortæller Michael Laudrup.

Danskerens kontrakt med Lekhwiya udløber efter denne sæson.

De seneste dage har det japanske medie Sports Nippon skrevet, at Michael Laudrup er topkandidat til den ledige stilling som landstræner i Japan.

Samtidig er engelske medier begyndt at kæde Laudrup sammen med Queens Park Rangers, der er på udkig efter en ny manager som afløser for Harry Redknapp, der trak sig for en uge siden.

Historien er opstået, efter at engelske bookmakere i øjeblikket anser Laudrup som favorit til at overtage jobbet.

Danskeren har et godt kendskab til både Premier League og Japan. Frem til foråret 2014 var han manager for Swansea i Premier League. I sin aktive karriere nåede han at spille en enkelt sæson for Vissel Kobe i Japan.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip