Laudrup: Presset ligger på Arsenal

Det bliver et Arsenal-hold med et tungt forventningspres på skuldrene, der søndag møder Michael Laudrups Swansea i tredje runde af den traditionsrige engelske FA Cup.

Sådan lyder vurderingen i hvert fald fra Laudrup selv, der har benyttet pressemødet før kampen til at snakke sit mandskab ind i den underdog-position, der synes at passe holdet bedst.

- Arsenal er en stor klub, og store klubber forventes at vinde trofæer. Derfor er der naturligvis et større pres på dem, siger Michael Laudrup ifølge South Wales Evening Post om den store London-klub.

Efter en noget svingende første sæsonhalvdel er Arsenal 18 point efter førende Manchester United i ligaen.

Derfor må manager Arsène Wenger sandsynligvis hænge sin hat på cupturneringerne, hvis han skal tilføje sølvtøj til klubbens pokalskab i denne sæson.

- De har to muligheder tilbage: FA Cuppen og Champions League.

- Jeg tror ikke, jeg fornærmer Arsenals fans ved at sige, at de formentlig har størst chance for at vinde FA Cuppen, når man ser på, hvilke hold de er oppe imod i Champions League.

- Jeg forventer derfor at se dem i stærkeste opstilling, siger Michael Laudrup.

Swansea indtager en nydelig 9.-plads i Premier League, men har typisk leveret de bedste præstationer mod de store hold, hvor forventningspresset har ligget hos modstanderen.

Til sæsonens største resultater hører således en 2-0-udesejr over netop Arsenal. De to holds FA Cup-kamp spilles søndag eftermiddag.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip