Laudrup: Store klubber var efter mig

De tidlige sommermåneder har været hektiske for Michael Laudrup. Ikke så meget på banen, mere udenfor. Noget der har lignet en langstrakt diskussion med ledelsen i walisiske Swansea så på et tidspunkt ud til at betyde, at Laudrup ville forlade klubben denne sommer. Realiteten var, at mulighederne også var tilstede.

- Ja, der var klubber, et par store af slagsen, som ville have mig, men det kom aldrig videre end det, siger Michael Laudrup i et stort interview med Walesonline.co.uk.

- Det er normalt efter en sæson som var god for alle, at der kommer en masse interesse og opmærksomhed om os alle sammen, både nationalt og internationalt.

- Men det kom aldrig videre end det, og jeg talte ikke med nogen, for jeg vil blive her, siger Laudrup.

Walesonline.co.uk. har mødt Swanseas danske manager under holdets træningslejr i Holland til en snak om de hektiske måneder i Swansea og den nødvendige tilgange af spillere til klubben.

I interviewet slår Laudrup fast, at han snart er træt af at slå fast, at han skam har intentioner om at blive som manager Swansea. Danskeren føler alligevel ikke, at der er nogen som lytter på ham.

- Som jeg har sagt og bekræftet mange gange, så ville jeg blive, og jeg fortalte spillerne det samme, når de spurgte mig i forbindelse med deres kontraktforlængelser. Det løber jeg ikke fra, siger Laudrup til Walesonline.co.uk.

Hele balladen mellem Swansea-ledelsen og Laudrups agent Bayram Tutumlu vil manageren ikke blande sig i. De må de to parter selv klare indbyrdes. I forhold til tilgangen af spillere er Michael Laudrup mere klar i mælet. Der er ganske enkelt brug for spillere, hvis Swansea skal bevæge sig fremad.

- Det betyder, vi behøver godt seks spillere. Og det er hvis vi ikke mister nogle af de faste folk, siger Laudrup.

- Jeg sagde seks positioner (til bestyrelsen, red.), og vi var enige. Dermed ikke sagt, at jeg smed navne på bordet eller et bestemt beløb, siger Michael Laudrup altså til Walesonline.co.uk.

Swansea er godt i gang med at opfylde Laudrups ønsker. Således er seks mand allerede hentet og den syvende er sikret i form af angriberen Wilfried Bony.

 

 

 

 

Dagens Gossip