Laudrup udpeger ny anfører i Swansea

Michael Laudrups mænd har fået ny anfører.Spørger man waliserne, er det en epoke, der slutter. Gennem de seneste syv år, hvor Swansea har udviklet sig fra en klub langt nede i rækkerne til et etableret Premier League-mandskab, har Gary Monk båret anførerbindet. Det er slut nu. Den 34-årige midterforsvarer giver det ærefulde hverv som kaptajn videre. Fra nu af sidder bindet på Ashley Williams.

- Det er en personlig beslutning, som jeg selv har truffet. Som jeg ser anførerhvervet, skal man altid være på banen. Ash (Ashley Williams, red.) har været på banen konstant over flere år. Jeg har flere gange sagt, at jeg ikke selv har spillet så meget, som jeg gerne ville, men jeg har dog medvirket i flere kampe. Jeg føler, en anfører skal være garant for kontinuitet. Det er Ash, siger Gary Monk til Swanseas hjemmeside.

Det er kun på banen, Gary Monk træder et skridt tilbage. Han bliver som det, der på den anden side af Nordsøen kaldes klubkaptajn. Det vil sige, at hans pligter i omklædningsrummet og i samfundet forbliver uændrede. 

 

Dagens Gossip