Laudrup: Vi har brug for en ny angriber

19/05/2013 23:26

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

- Forskellen i dag var, at Fulham scorede på deres chancer. Det gjorde vi ikke. I de første 30 minutter kunne vi let have scoret to eller tre, sagde Michael Laudrup efter den sidste kamp til klubbens hjemmeside.

- Men faktisk er jeg ikke så skuffet, for der er ikke noget nyt i det for mig. Vi ved godt, hvad vi skal arbejde med, sagde Swansea Citys danske manager.

Inden sæsonen købte han spanske Michu, som har scoret 18 ud af holdets 47 mål i ligaen i denne sæson.

- Jeg mener, at vi kan score 10-12 stykker mere til næste sæson. I år har en mand scoret næsten halvdelen alene. Det skal vi have bredt ud på nogle flere spillere til næste år, sagde Michael Laudrup.

- Det er ikke så let at finde de mennesker, for de er dyre. Vi har fem-seks store chancer uden at score. [Dimitar] Berbatov har en, som han scorer på, og så er kampen forbi. Sidste år fandt vi ganske vist en billig målscorer, men man kan ikke vinde i lotteriet hvert år.

Alt i alt sluttede sæsonen med en niendeplads og en sejr i Capital One Cup-finalen for Swansea City, men siden finalesejren lykkedes det blot at vinde to kampe.

Holdet præsterede iøvrigt at score sæsonens første mål - ved Michu mod Queens Park Rangers - og indkassere sæsonens sidste. Det scorede Urby Emanuelson for Fulham i overtiden til slutresultatet 0-3.