Laudrup vil af med fire spillere

Syv spillere er kommet til Swansea, flere er allerede smuttet, og signalet var ikke til at misforstå, da Alan Tate, Luke Moore, Kemy Agustien and Leroy Lita alle blev udeladt af truppen til walisernes træningstur til Holland før sæsonstarten i Premier League.

- Det betyder, at de kan bruge tiden på at finde en anden klub i stedet for at komme her bare for at vente på, at vi skrev under med en eller anden, for alle vidste, at vi ville have en angriber, siger Michael Laudrup fra træningslejren til thisissouthwales.co.uk.

Det har været et turbulent transfervindue for Michael Laudrup, der gennem sin agent Bayram Tutumlu lagde ud med udtrykke sin tvivl om, hvorvidt klubbens formand Huw Jenkins havde tænkt sig at imødekomme danskerens ønske om forstærkninger. Diskussionen tog fart, og det førte til en bandlysning af Bayram Tutumlu, der undervejs fik kaldt Jenkins for en løgner.

Uenighederne om Swanseas tilgang til sommerens transfervindue synes dog skrinlagt, og torsdag blev det endeligt officielt, at sidste sæsons vindere af Carling Cup'en med købet af Wilfried Bony fra hollandske Vitesse Arnhem satte transferrekord for klubben med en pris på 12 millioner pund (ca. 104 millioner kroner).

 

Dagens Gossip