Laudrups agent truer Swansea-formand med exit

29/05/2013 12:54

BNB

Nyheder
Michael Laudrups første sæson i Swansea har været præget af succes og harmoni. Men nu er freden tilsyneladende forbi.Laudrups agent Bayram Tutumlu truer nu Swanseas bestyrelsesformand med, at den danske succes-manager alligevel er klar til at forlade klubben, hvis han ikke får opbakning til at købe de spillere, som han gerne vil have.- Jeg vil gøre det klart - jeg taler på vegne af Michael Laudrup. Hvis Huw Jenkins køber de spillere, som Michael Laudrup vil have, så er der ikke noget problem. Men hvis han ikke køber de spillere, så ved jeg ikke, hvad der sker. Sådan er virkeligheden, lyder den slet skjulte trussel fra Tutumlu ifølge Evening Post.Han forklarer, hvorfor Laudrup vil forstærke truppen:- Michael mener, at næste sæson bliver meget, meget hård. Der er Europa League, der er de to pokalturneringer, og han har brug for en stærk trup. Vi lavede et mirakel ved at hente spillere som Michu, Chico (Flores) og Pablo (Hernandez) sidste sæson, men vi kan ikke købe et mirakel hvert år.Den nye konflikt med Swansea følger mønsteret fra Laudrups tidligere ansættelser. I lighed med Laudrups forhold til de formænd, som han har skullet arbejde sammen med i Brøndby, Getafe, Spartak Moskva og senest Real Mallorca, er forholdet til Swanseas bestyrelsesformand Huw Jenkins nu på vej ind i en mulig krise.Mens Laudrup har sit eget netværk med Erik Larsen i spidsen til at finde nyt blod til truppen udenfor Storbritannien, er der Swansea-scouts, som holder øje med potentielle emner inden for landets grænser. Uenigheden drejer sig om klubbens kommende spillerindkøb. I følge Daily Mail er Laudrup ikke tilfreds med de spillere, som klubbens egne scouts har foreslået ham.Han vil i stedet have større økonomisk opbakning til de spillere, som han mener kan være med til at forstærke truppen.Det er blandt andet spillere som Pierre-Emerick Aubameyang, Arouna Kone, Iago Aspas og Romelu Lukaku.Laudrup har for nyligt understreget, at han fortsætter i Swansea til trods for, at han har fået tilbud fra andre klubber. Men han insisterer på, at holdet har brug for en ny angriber til at supplere Michu.- Michael er meget glad for at være i Swansea. Han nyder at være i klubben og er spændt på næste sæson. Men det er meget vigtigt for ham, at han har et stærkt hold. Da han skrev under på den nye kontrakt, blev han lovet, at han ville få et stærkt hold, siger Laudrups tyrkiske agent Bayram Tutumlu til Daily Mail.Swansea-formanden Huw Jenkins forsøger at tale konflikten ned:- Det har været en lang sæson. Når tiden kommer, vil vi sætte os ned med Michael for på professionel vis at tale mere om næste sæson.Laudrup er blevet sat i forbindelse med flere hold efter sin succes i Swansea, der udover at vinde Liga Cuppen også blev nummer ni i Premier League i behagelig afstand fra nedrykningspladserne. Senest har Everton været nævnt som en mulig destination for danskeren, men han har indtil nu sværget troskab til Swansea.

Mest læste i dag

Michael Laudrups første sæson i Swansea har været præget af succes og harmoni. Men nu er freden tilsyneladende forbi.Laudrups agent Bayram Tutumlu truer nu Swanseas bestyrelsesformand med, at den danske succes-manager alligevel er klar til at forlade klubben, hvis han ikke får opbakning til at købe de spillere, som han gerne vil have.

- Jeg vil gøre det klart - jeg taler på vegne af Michael Laudrup. Hvis Huw Jenkins køber de spillere, som Michael Laudrup vil have, så er der ikke noget problem. Men hvis han ikke køber de spillere, så ved jeg ikke, hvad der sker. Sådan er virkeligheden, lyder den slet skjulte trussel fra Tutumlu ifølge Evening Post.

Han forklarer, hvorfor Laudrup vil forstærke truppen:

- Michael mener, at næste sæson bliver meget, meget hård. Der er Europa League, der er de to pokalturneringer, og han har brug for en stærk trup. Vi lavede et mirakel ved at hente spillere som Michu, Chico (Flores) og Pablo (Hernandez) sidste sæson, men vi kan ikke købe et mirakel hvert år.

Den nye konflikt med Swansea følger mønsteret fra Laudrups tidligere ansættelser. I lighed med Laudrups forhold til de formænd, som han har skullet arbejde sammen med i Brøndby, Getafe, Spartak Moskva og senest Real Mallorca, er forholdet til Swanseas bestyrelsesformand Huw Jenkins nu på vej ind i en mulig krise.

Mens Laudrup har sit eget netværk med Erik Larsen i spidsen til at finde nyt blod til truppen udenfor Storbritannien, er der Swansea-scouts, som holder øje med potentielle emner inden for landets grænser. Uenigheden drejer sig om klubbens kommende spillerindkøb. I følge Daily Mail er Laudrup ikke tilfreds med de spillere, som klubbens egne scouts har foreslået ham.

Han vil i stedet have større økonomisk opbakning til de spillere, som han mener kan være med til at forstærke truppen.

Det er blandt andet spillere som Pierre-Emerick Aubameyang, Arouna Kone, Iago Aspas og Romelu Lukaku.

Laudrup har for nyligt understreget, at han fortsætter i Swansea til trods for, at han har fået tilbud fra andre klubber. Men han insisterer på, at holdet har brug for en ny angriber til at supplere Michu.

- Michael er meget glad for at være i Swansea. Han nyder at være i klubben og er spændt på næste sæson. Men det er meget vigtigt for ham, at han har et stærkt hold. Da han skrev under på den nye kontrakt, blev han lovet, at han ville få et stærkt hold, siger Laudrups tyrkiske agent Bayram Tutumlu til Daily Mail.

Swansea-formanden Huw Jenkins forsøger at tale konflikten ned:

- Det har været en lang sæson. Når tiden kommer, vil vi sætte os ned med Michael for på professionel vis at tale mere om næste sæson.

Laudrup er blevet sat i forbindelse med flere hold efter sin succes i Swansea, der udover at vinde Liga Cuppen også blev nummer ni i Premier League i behagelig afstand fra nedrykningspladserne. Senest har Everton været nævnt som en mulig destination for danskeren, men han har indtil nu sværget troskab til Swansea.