Laudrups Swansea afværger fiasko

Michael Laudrup har fået mange roser i sin første tid som manager for Premier League-klubben Swansea, men tirsdag aften var han ved at løbe ind i sin første regulære fiasko med holdet.

Undervejs i pokalkampen mod Crawley United fra den tredjebedste række var favoritterne bagud med 1-2 og var dermed på vej ud af turneringen allerede i tredje runde.

Men Swansea fik rettet op på resultatet i slutningen af kampen. Først udlignede indskiftede Danny Graham et kvarter før tid, og i overtiden var det så den rutinerede forsvarsspiller Garry Monk, der sørgede for slutresultatet 3-2.

Dermed undgik han og holdkammeraterne at skulle ud i en nervepirrende omgang forlænget spilletid.

Til trods for sejren er det dog ikke sikkert, at Laudrup står til ros. Swansea har efter en fremragende start i Premier League tabt sine seneste to kampe, og præstationen mod Crawley United var altså ikke ligefrem overbevisende.

Michael Laudrup sagde selv inden kampen mod Crawley United, at det var en oplagt mulighed for at komme tilbage på sporet igen.

Målscorer til 1-0 for Swansea var i øvrigt Michu, der fortsætter med at skovle mål ind. I Premier League har han indtil videre lavet fire mål i fem kampe.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip