Laudrups Swansea svigtede i Malmø

Michael Laudrups Swansea har sprudlet hele sommeren, men et ydersidelob fra managerens hjemmebane leverede holdet lidt af en fuser.

Laudrups walisiske mandskab var i Malmø for at spille returkamp i Europa League-kvalifikationen, men holdet har næppe vundet mange fans i det svenske.

Det sprudlende spil, som Swansea leverede i de to holds første kamp var lagt på hylden til fordel for mere passivt og resultatorienteret spil. Taktikken gav dog glimrende mening. Swansea havde en sejr på 4-0 med sig til Øresundsregionen fra det første opgør.

Laudrups drenge behøvede derfor ikke score, og det gjorde de da heller ikke. De få muligheder, holdet spillede sig frem til, blev misbrugt.

Heller ikke det svenske hjemmehold havde succes med spil eller afslutninger, så de godt 11.000 tilskuere på Swedbank Arena måtte trave ud i den skånske aften helt uden scoringer.

Men mon ikke Michael Laudrup er ligeglad? Han er et skridt videre mod Europa Leagues gruppespil. Blot én enkelt kvalifikationsrunde står nu mellem Swansea og den europæiske målsætning. 

 

Dagens Gossip