Laudrups syndebuk undskylder til Swansea-fans

Efter kampen undskyldte den 21-årige spiller, som inden denne sæson skiftede til Swansea netop fra Liverpool:

- Jeg vil bare sige undskyld til Swanseas fans for to dumme fejl. Bagefter viste jeg en smule karakter, fik fat i bolden og lagde op til målet. Det var lidt en lettelse, men det føles som om, at jeg forærede Liverpool en uafgjort kamp.

- Jeg kan ikke holde op med tænke på de to fejl. Jeg har bare lyst til at grave mig ned i et hul, hvor ingen kan se mig, men det er tidligere sket for selv de største spillere. Det er en forfærdelig fornemmelse - du vil ikke ønske det for nogen, ikke engang din værste fjende, sagde Shelvey efter kampen til The Guardian.

Michael Laudrup havde ladet Shelvey blive inde på banen i håbet om, at han ville rejse sig i anden halvleg. Og den disposition viste sig at være rigtig.

- I pausen sagde jeg til ham: 'Hey, du har 45 minutter tilbage. Kom nu, jeg har ingen problemer med dig, der er ingen, der laver fejl med vilje. Gå nu ud og vend den for os'.

- For mig er det vigtigste den måde, som han reagerede på i anden halvleg. Han tog sig sammen og kom tilbage på sporet. Det siger meget om hans karakter, roste den danske manager sin uheldige helt.

Selv Liverpools manager Brendan Rodgers havde pæne ord til overs om Shelvey.

- Jonjo er en fantastisk dreng. Han tog en modig beslutning, da han forlod Liverpool. Han er en fantastisk ung spiller, og jeg var skuffet, da jeg han forlod os.

 

Dagens Gossip