Laura Christensen som mor: Jeg går ikke glip af noget

Den 30-årige skuespiller Laura Christensen har nået meget i løbet af de sidste ti år. Hun har haft adskillige store filmroller, er blevet gift og har fået en søn.

Få Laura Christensens bedste skønhedstips på ELLE.dk

Snart er hun aktuel i Kanal 5-serien Heartless i rollen som grevinde Ottman. Det er den nye store drama-satsning fra Kanal 5 med Julie Zangenberg og Sebastian Jessen i hovedrollerne.

Serien foregår i et ungt kostskolemiljø, hvor der ruller sig en overnaturlig og dramatisk skæbnefortælling ud, og her hører Laura Christensen faktisk til den ældre del af den ellers meget unge rollebesætning.

- Jeg har det fint med at blive ældre, og jeg kan faktisk godt lide det. Jeg føler heller ikke, at jeg har skullet lære de andre noget, for man lærer jo af hinanden uanset alder, siger hun.

Se videoen fra sidste års ELLE Style Awards på ELLE.dk

Livet ændrer sig

At hun er blevet mor har heller ikke været en begrænsning men snarere et rum, hvor der er blevet åbnet for følelsesmæssige ressourcer, skuespilleren ikke har vidst, hun havde.

- Livet ændrer sig jo, men jeg synes, det har været til det bedre. Det har været sundt for mig at få et andet fokus, siger hun.

Arbejdsfordelingen med sønnen har hun og manden Thomas Levin, der også er skuespiller, også ret godt styr på.

Sønnen stjæler ikke karrieren

De skiftes nemlig til at være den, der passer på basen, mens den anden spiller film eller teater, og så er de gode til at give hinanden plads ifølge skuespilleren. Derfor har hun afgjort mod på at blive mor igen.

- Jeg synes ikke, jeg går glip af noget på grund af min søn. Det vil da være dejligt, at karrieren passer ind i forhold til et barn mere, men jeg synes, det er vigtigst, at man gør det, når man er klar, siger Laura Christensen.

Heartless får premiere på Kanal 5 den 28. april.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip