Legendarisk dansk rockband indtager København

I 2010 erklærede de efter en række genforeningskoncerter, at de aldrig skulle lave musik sammen igen.

Men i begyndelsen af 2015 udsendte Dizzy Mizz Lizzy en ny single, og det danske kultband annoncerede herefter, at de ville tage på tour rundt i Danmark i foråret. Og nu har den hårdtslående trio tilføjet en festivalkoncert til den ellers udsolgte turné.

Dizzy skal således spille til den københavnske udgave af Smukfest, der løber af stablen fra den 31. juli til den 1. august ved 10-Øren på Amager i København.

Det afslører bandets tre medlemmer Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis i en ny video, som Smukfest netop har lagt op på deres kanal på Youtube. Og de legendariske rockmusikere glæder sig til at spille for festivalfolket.

- 10-Øren, here we come! lyder det således fra "Silverflame"-hitmagerne i videoen.

Rocktrioen slutter sig til den københavnske festivals allerede stjernespækkede program, der blandt andre tæller verdensstjernen Lenny Kravitz og det danske musikikon Kim Larsen.

Se de tre danske musiklegender offentliggøre, at de indtager Amager til sommer lige her: https://www.youtube.com/watch?v=ANPZMQV3ZYQ&feature=youtu.be

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip