Legendarisk dansk rockband indtager København

Skrevet af admin

18/02/2015
I 2010 erklærede de efter en række genforeningskoncerter, at de aldrig skulle lave musik sammen igen.Men i begyndelsen af 2015 udsendte Dizzy Mizz Lizzy en ny single, og det danske kultband annoncerede herefter, at de ville tage på tour rundt i Danmark i foråret. Og nu har den hårdtslående trio tilføjet en festivalkoncert til den ellers udsolgte turné.Dizzy skal således spille til den københavnske udgave af Smukfest, der løber af stablen fra den 31. juli til den 1. august ved 10-Øren på Amager i København.Det afslører bandets tre medlemmer Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis i en ny video, som Smukfest netop har lagt op på deres kanal på Youtube. Og de legendariske rockmusikere glæder sig til at spille for festivalfolket.- 10-Øren, here we come! lyder det således fra "Silverflame"-hitmagerne i videoen.Rocktrioen slutter sig til den københavnske festivals allerede stjernespækkede program, der blandt andre tæller verdensstjernen Lenny Kravitz og det danske musikikon Kim Larsen.Se de tre danske musiklegender offentliggøre, at de indtager Amager til sommer lige her: https://www.youtube.com/watch?v=ANPZMQV3ZYQ&feature=youtu.beNewspaq

Mest læste i dag

I 2010 erklærede de efter en række genforeningskoncerter, at de aldrig skulle lave musik sammen igen.

Men i begyndelsen af 2015 udsendte Dizzy Mizz Lizzy en ny single, og det danske kultband annoncerede herefter, at de ville tage på tour rundt i Danmark i foråret. Og nu har den hårdtslående trio tilføjet en festivalkoncert til den ellers udsolgte turné.

Dizzy skal således spille til den københavnske udgave af Smukfest, der løber af stablen fra den 31. juli til den 1. august ved 10-Øren på Amager i København.

Det afslører bandets tre medlemmer Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis i en ny video, som Smukfest netop har lagt op på deres kanal på Youtube. Og de legendariske rockmusikere glæder sig til at spille for festivalfolket.

- 10-Øren, here we come! lyder det således fra "Silverflame"-hitmagerne i videoen.

Rocktrioen slutter sig til den københavnske festivals allerede stjernespækkede program, der blandt andre tæller verdensstjernen Lenny Kravitz og det danske musikikon Kim Larsen.

Se de tre danske musiklegender offentliggøre, at de indtager Amager til sommer lige her: https://www.youtube.com/watch?v=ANPZMQV3ZYQ&feature=youtu.be

Newspaq