Legendariske musikere annoncerer samarbejde

Det bliver sandsynligvis både til toner af monsterhittet Roxanne fra The Police og Mrs. Robinson fra Simon and Garfunkel, når Sting og Paul Simon, tager på tour i 2014. Her vil de spille sammen og hver for sig.

- Paul og jeg er begge nysgerrige omkring musikken, og hvor den er på vej hen. Vi ved i virkeligheden heller ikke, hvor det her er på vej hen. Vi har faktisk ingen anelse om, hvad det ender med, siger Sting til The New York Times.

De to prominente herrer er altså ikke helt sikre på formen endnu. Men sikkert er det dog, at man er nødt til at købe en flybillet over Atlanten sammen med sin koncertbillet, hvis man vil opleve dem i februar. Turnéen er nemlig i første omgang kun annonceret i USA.

Ifølge de to kunstnere er samarbejdet ikke et forsøg på at tjene flest mulige penge ved at kombinere de to musikers fanskarer.

- Jeg er ikke engang sikker på, at jeg har fans længere, siger Simon, hvorefter Sting erklærer sig fan for at hjælpe en gammel nabo.

Paul Simon og Sting boede nemlig engang i samme bygning på Upper West Side på Manhattan, indtil Sting fik chancen for at rykke til noget finere, fortæller Paul Simon med et glimt i øjet.

Newspaq

 

Dagens Gossip