Legende er tilbage på landevejene

07/07/2014 09:24

admin

Nyheder
I en alder af 72 år er der måske ikke så meget at sige til, at man har brug for en puster.Men det var nu helt reel sygdom, der bragte den aldrende rocker og tidligere bassist og sangskriver i The Beatles, Sir Paul McCartney, i uføre under sin nuværende verdensturné.Så syg var han, at han blev nødt til at lade sig indlægge i to måneder og dermed aflyse en række koncerter i Asien. Nu er den levende legende dog tilbage på fødderne og på scenen, skriver The Hollywood Reporter, der kan melde om en knap tre timer lang marathonkoncert i byen Albany, New York.- Det er skønt at være tilbage, lød det fra den erfarne sangskriver i en pause mellem to af de i alt 38 numre, koncerten bød på.At Paul McCartney ligefrem skulle have glemt, hvordan man gør, i løbet af sin to måneder lange sygdomspause, er nok tvivlsomt. I vinter kunne han nemlig fejre sit 50 års jubilæum som fjernsynsoptrædende kunstner.I alt 19 shows er planlagt på den rockende eks-Beatles nuværende rundtur i det nordamerikanske.Paul McCartney måtte i 2012 udskyde to planlagte koncerter i Horsens. Der er ingen meldinger om danske koncerter i denne omgang.Newspaq

Mest læste i dag

I en alder af 72 år er der måske ikke så meget at sige til, at man har brug for en puster.

Men det var nu helt reel sygdom, der bragte den aldrende rocker og tidligere bassist og sangskriver i The Beatles, Sir Paul McCartney, i uføre under sin nuværende verdensturné.

Så syg var han, at han blev nødt til at lade sig indlægge i to måneder og dermed aflyse en række koncerter i Asien. Nu er den levende legende dog tilbage på fødderne og på scenen, skriver The Hollywood Reporter, der kan melde om en knap tre timer lang marathonkoncert i byen Albany, New York.

- Det er skønt at være tilbage, lød det fra den erfarne sangskriver i en pause mellem to af de i alt 38 numre, koncerten bød på.

At Paul McCartney ligefrem skulle have glemt, hvordan man gør, i løbet af sin to måneder lange sygdomspause, er nok tvivlsomt. I vinter kunne han nemlig fejre sit 50 års jubilæum som fjernsynsoptrædende kunstner.

I alt 19 shows er planlagt på den rockende eks-Beatles nuværende rundtur i det nordamerikanske.

Paul McCartney måtte i 2012 udskyde to planlagte koncerter i Horsens. Der er ingen meldinger om danske koncerter i denne omgang.

Newspaq