Legender optræder ved Dansk Melodi Grand Prix

Mens hele Danmark venter på at få afgjort, hvem der skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Malmø, kan de synge med på ’Diggi-loo diggi-ley’, ’Save Your Kisses For Me’ og ’Hold me now’.

Tre af de mest populære internationale grandprixvindere gennem tiden, Johnny Logan, Brotherhood of Man og Herreys vil nemlig sørge for underholdningen, når stemmerne tælles op i pausen.

Johnny Logan

Manden, der kaldes for selveste Mr. Grand Prix, irske Johnny Logan, går på scenen i Herning med sit største hit ’Hold me now’. Nummeret, der er et af de mest kendte og elskede vindernumre i grand prix-sammenhæng, tog guldet ved Eurovision Song Contest i 1987.

Det var ikke Logans første sejr. Allerede i 1980 vandt han den europæiske sangkonkurrence med ’What’s another year’. Desuden skrev han vindersangen i 1992 ’Why Me’, der blev fremført af Linda Martin.

Brotherhood of Man

Engelske ’Brotherhood of man’ har rekorden, når det gælder salgstal i grand prix-sammenhæng. Med deres vindernummer fra 1976, ’Save Your Kisses For Me’, solgte de hele 6 millioner albums på verdensplan, og de har lige siden turneret verden tynd med nye og gamle numre.

Gruppen består af: Nicky Stevens, Sandra Stevens, Martin Lee og Lee Sheriden.

Herreys

De svenske Herreys-brødre Richard, Louis og Per Herrey tog hele Europa med storm og vandt Eurovision Song Contest i 1984.

For første gang i mange år vender de tilbage til Danmark, hvor de har sagt ja til en sjælden gang at samles og gengive deres ’Diggi-Loo Diggi-Lay’ iført deres berømte gyldne sko på scenen i Herning.

Se fotos af legenderne nedenfor:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip