Lego Friends indtager Legoland

Lego Friends området i Legoland er et interaktivt univers, der er bygget op omkring de fem veninder Emma, Mia, Stephanie, Olivia og Andreas færden i den fiktive by, Heartlake City.

Og det er første gang nogensinde, at byen, der er omdrejningspunktet for Lego Friends serien, bliver bygget og udstillet i en Legoland park.

- Det har været en rigtig sjov udfordring at bygge en by, som ikke findes i virkeligheden – modsat Amalieborg, Nyhavn og mange af de andre modeller i Miniland. Vi har helt naturligt lænet os op af eksisterende Lego Friends modeller, men vi har også videreudviklet og designet flere af bygningerne ud fra fri fantasi. Og så er versionerne af de populære købe-modeller som Stephanis strandhus eller Stalden man kan opleve - selvfølgelig meget større, fortæller Søren Peter Johansen, der er chef for Lego modelafdelingen.

Ned til mindste detalje

Ved første øjekast er det de lyserøde og lilla farver, der fanger blikket ved den nye LEGO Friends udstilling. Men kigger man nærmere på det farverige univers, vil man opleve, at der i den grad er kredset for detaljerne.

På den gyldne sandstrand slikker pigerne sol, spiser is og bygger sandslotte. Strandtaskerne er pakket, og surfboardet venter på en tur i det turkise vand. I den ene af byens tre skyskrabere kan man se en Lego Friends film - optaget i filmstudiet på bygningens underetage. Og i naboskyskraberen kan pigerne shoppe amok i et modehus på flere etager.

Ekstra lag på oplevelsen

Der er rig mulighed for at fordybe sig i det kulørte landskab. Ud over de mange tusinde små detaljer og animationer, byder Lego Friends universet også på en masse interaktivitet.

- Vi har lagt et ekstra lag på oplevelse i form af en række interaktive elementer. Hver af de fem piger har eksempelvis et særligt kendetegn, og for at finde det skal gæsterne løse en opgave. Det være sig at stoppe det boblende vand eller ved at sætte fut i karrusellen, fortæller Søren Peter Johansen.

Den 28.- 29. juni er det muligt at opleve de fem veninder live i Legoland, når parken inviterer på Lego Friends weekend. Her er der blandt andet er dømt modeshow, dans med Mads Vad fra Vild med Dans og byggekonkurrencer.

 

Dagens Gossip