Legoland kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Igen i år kan Legoland Billund smykke sig med den flotte titel, Nordens Bedste Temapark, takket være brugerne af det anerkendte svenske familierejsesite, Barnsemester.se.

For tredje år i streg har de nemlig stemt på den danske familiepark som deres favorit temapark, og det kommer ikke bag på Jenny Forsberg fra Barnsemester.se.

- Legoland tilbyder en bred vifte af aktiviteter for hele familien. Familiens yngste kan prøve en rolig karrusel, mens de større og mere fartglade børn kan hoppe om bord på en af rutsjebanerne. Og samtidig kan hele familien studere de mange fantastiske modeller i Miniland. Parken har ganske enkelt noget for enhver smag, så det er ikke mærkeligt, at så mange har sat deres stemme her, fortæller Jenny Forsberg.

Hos Legoland varmer den fine titel forud for sæson-åbningen lørdag d. 5. april.

- Vi er rigtig glade og stolte over, at vores svenske naboer igen i år har tildelt os den fine titel. Det bekræfter os i, at vores gæster husker besøget, længe efter de har forladt parken, og vi ser frem til mange svenske gæster i parken igen i år. Nu glæder vi os om muligt endnu mere til at åbne parken og byde gæster indenfor til en fantastisk sæson, siger direktør i Legoland, Christian Woller.

 

Dagens Gossip