Legoland klar med ny tematiseret ferieby

1. januar sidste år overtog Legoland driften af vandrehjemmet Legoland Village og den tidligere FDM-campingplads, der nu er samlet under navnet Legoland Holiday Village.

Efter en gennemgribende renovering og modernisering for 17 millioner kroner er parken nu klar til at byde familier indenfor i den nye ferieby, der byder på et bredt spektrum af overnatningsmuligheder – fra moderne campingfaciliteter og hytter til vandrehjemsværelser.

Med den nye ferieby styrker Legoland sin position som feriedestination for nordeuropæiske børnefamilier. Holiday Village lægger 2.500 sengepladser oven i de knap 1.000 sengepladser, man i forvejen har på sit hotel.

- Vi er glade for nu at kunne give endnu flere familier mulighed for at holde miniferie i Legoland. Med Holiday Village imødekommer vi særligt de gæster, der ønsker at bo i naturen og som sætter pris på campinglivet – samtidig giver vi dem en unik oplevelse, som man kender det fra Hotel Legoland, lyder det fra Søren Dalhof, der er direktør for Hotel Legoland og Legoland Holiday Village.

Fra tematiseret indianertipi til piratværelse

Telt, hytte eller vandrehjem – der er noget for enhver smag på Holiday Village. De eventyrlystne gæster kan fx bo som indianere i tipier i den nye indianercamp, cowboys i autentiske wild west hytter eller overnatte i tematiserede piratværelser - men der er også mulighed for at slå eget telt op eller campere i den nye ferieby.

Det er ikke alene i de forskellige overnatningsmuligheder, at temaerne skinner igennem, men derimod i hele feriebyen.

- Allerede fra man kører ind på Legoland Holiday Village, hvor gamle vognhjul, tønder og Lego figurer pryder gadebilledet, får man en fornemmelse af at være havnet i det vilde vesten. Og på vandrehjemmet, hvor temaet er pirater, har vi ladet stemningen fra de syv have brede sig til både værelser og restauranten, hvor gæsterne vil blive serviceret af søde pirater. Det er med til at give gæsterne en totaloplevelse, som de ikke kan få andre steder, siger Søren Dalhof.

Med parkens overtagelse af campingplads og vandrehjem bliver det muligt at købe pakkeløsninger med overnatning og entré til parken, uanset om man kommer med eget telt, campingvogn eller benytter en af feriebyens mange overnatningsmuligheder.

 

Dagens Gossip