Legoland lukker to forlystelser: Farvel til Minetoget og Timber Ride

Der er tale om to af de ældste forlystelser i Legoland i Billund, der nu er lukket.

Et skilt i parken fortæller, at man har lukket Minetoget og Timber Ride, og i begge tilfælde har man altså fået sin sidste tur der.

Legoland blev åbnet tilbage i 1968, og mens Minetoget kom til i 1976 og Timer Ride i 1978, så er det dog ikke de ældste aktiviter i parken.

Det er naturligvis Minelinad, toget og trafikskolen, mens cowboy- og indianerparken Legoredo altså kom til senere.

- Men der er selvfølgelig rigtig meget nostalgi forbundet med de to forlystelser. Det forstår vi godt. Tiden er bare kommet til fornyelse, og det var desværre ikke en realistisk mulighed at renovere dem. Den ene er jo bygget på et skelet af træ, siger pressechef Jonas Søndergård fra Legoland til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Når Minetoget og Timber Ride lukkes ned her sidst på sæsonen og ikke efter, så skyldes det, at man skal være klar med en ny forlystelse ti låbningen næste år.

- Det tager jo noget tid at få en ny forlystelse stablet på benene, og derfor var vi nødt til at lukke ned nu, forklarer Jonas Søndergård, der dog ikke endnu vil sige hvad den nye forlystelse bliver.

- Den præsenterer vi først til september, så det er en hemmlighed lidt endnu.

Nu er det jo to forlystelser i Legoredo der lukkes ned, har den nye aktivitet noget med cowboydere at gøre?

- Det kan jeg ikke sige endnu, men vi glæder os til at præsentere den. Vi tror nemlig det er muligt, at komme op med noget nyt, som gæsterne bliver glade for, siger han.

Hvad er dine minder om Minetoget og Timber Ride - del dem gerne med os her:

 

Dagens Gossip