Legoland overtager campingplads og vandrehjem

Legoland i Billund overtager 1. januar FDM Camping Billund og vandrerhjemmet Legoland Village. Det er den daglige drift af de to virksomheder parken overtager, som fremadrettet bliver samlet under navnet Legoland Holiday Village.

Tydeligt Legoland aftryk

Direktør i Legoland Billund, Henrik Höhrmann, glæder sig til i fremtiden at kunne tilbyde et bredere spektrum af overnatningsmuligheder – fra moderne og veludstyret campingplads og hytter til vandrerhjemværelser – der fint supplerer Hotel Legoland.

- Det her er helt i tråd med vores strategi om at tilbyde overnatningsmuligheder, som gør oplevelserne i Legoland Billund Resort tilgængelige for så mange som muligt. Vi har store planer for opgraderinger af både camping og vandrerhjem, og glæder os meget til at udvikle Legoland Holiday Village, siger Henrik Höhrmann.

Planen med Legolands overtagelse af vandrerhjemmet og campingpladsen er, at driften i 2013 fortsætter som hidtil, samtidig med at de to eksisterende forretninger indlemmes i Legoland, og udviklingsplanerne falder på plads.

I løbet af 2013 vil Legoland Holiday Village blive renoveret med forbillede i Hotel Legoland, hvor Legoland oplevelsen er tydelig. Det nyrenoverede og nytematiserede Legoland Holiday Village skal stå klar til 2014.

FDM har hidtil haft en lejekontrakt med Billund Kommune omkring arealet, hvor campingpladsen ligger. En del af den nye aftale er, at Billund Kommune nu sælger området, fortæller Billunds borgmester, Ib Kristensen.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip