Legoland søger regionens 400 største smil

I år sætter Legoland mere end nogensinde fokus på, at parkens mange gæster alle skal have en uforglemmelig dag i parken, hvor de på deres vej møder fægtende pirater, hjælpsomme tjenere og imødekommende medarbejdere.

- For os er brede smil og god service, en lige så vigtig attraktion som Lego klodsen. Derfor stiller vi i år ekstraskarpt på at ansætte sæsonmedarbejdere, med et smittende humør og en udadvendthed, der kan gøre besøget i Legoland helt unikt for vores gæster i sæson 2013 , siger HR chef i Legoland, Bente Noringriis.

Netop fordi Legoland i år har ekstra fokus på positiv attitude og personlighed, opfordrer Bente Noringriis også til, at man møder op og udnytter chancen for at vise, hvad man har at byde på.

- At arbejdsgiver og ansøger ser hinanden i øjnene, er ofte lige præcis det, der skal til for at mærke, om kemien er til stede. Det kan være, man tager til Jobdage, og gerne vil arbejde i forlystelserne, men efterfølgende er mere interesseret i restauranterne eller en af vores butikker. Og så er det jo også lettere at vise sit smil i virkeligheden end på papir, siger Bente Noringriis.

I løbet af sæsonen arbejder godt 1.300 sæsonmedarbejdere i Legoland. 900 af dem er gengangere, der år efter år kommer tilbage for at være del af Legoland teamet.

Inden de nye sæsonmedarbejdere har deres første arbejdsdag i Legoland, gennemgår de et uddannelsesforløb for at blive klædt på til sæsonstart, og i år er uddannelsesforløbet også blevet opgraderet med langt mere fokus på gæsteservicedelen.

- Vores nye kolleger skal helt naturligt tilføre arbejdet en ekstra dimension, og det skal være helt naturligt at sende et vink, og et smil af sted, eller lege med forbipasserende børn, også selvom det er en travl højsæsondag, siger Bente Noringriis og fortsætter:

- Den mere praktiske del af jobbeskrivelsen, skal vi helt sikkert nok få lært dem, det vigtigste er at have en positiv attitude, og den rigtige indstilling, til at yde service overfor vores gæster, slutter Bente Noringriis.

Jobdage finder sted i Mulithuset på Hotel Legoland den 18. januar kl. 13.00 – 18.00 og den 19. januar kl. 10.00 – 16.00.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip