Lejer måtte flygte fra Vamdrup: Beskyldt for at stjæle inventar

En husejer i Vamdrup anmeldte i januar en tidligere lejer til politiet. Anmeldelsen lød på, at lejeren havde tømt huset for stort set al inventar.

Men nu står lejeren - 28-årige Vibeke Sommer - frem og fortæller sin version af historien.

- Det passer simpelt hen ikke. Jeg har ikke taget noget, som ikke var mit, fortæller hun til dagens.dk.

Frækt: Lejer flyttede og rømmede alt i huset

I følge anmeldelsen til politiet blev der stjålet en Weber og Dancook kuglegrill, fryser, vaskemaskine, hækkeklipper, et stort egetræsbord, lamper samt alle fodlister på 1. sal.

- Fodlisterne lå i et værelse på 1. salen og egetræsbordet ville udlejeren smide ud, da vi flyttede ind. Men da jeg og min tidligere mand ikke havde et bord, så kunne vi beholde det. Og da vi så fik købt et bord, smed vi egetræsbordet ud - sådan som udlejeren ville have gjort fra starten, forklarer Vibeke Sommer.

Hun fortæller, at hun boede i Vamdrup i omkring 25 år og det var et chok for hende, at det blev nødvendigt at flygte fra Vamdrup. Nu bor hun et sted i Nordjylland og har fået ro i sit liv.

- De nye lejere i huset fik sig også en ubehagelig oplevelse. Tre rockerlignende typer stod uden for huset i Nørregade og truede. De ville have fat i mig, men da var det de nye lejere, der var flyttet ind, siger Vibeke Sommer.

I følge Vibeke Sommer er der tale om en falsk anmeldelse og nu vil hun have renset sit navn. Det vil landbetjenten i Vamdrup, Ken Nissen, dog hverken af- eller bekræfte.

- Det er korrekt, at jeg har talt med Vibeke Sommer og fået en kopi af lejekontrakten. Men sagen er fortsat under efterforskning. Derfor kan jeg ikke fortælle ret meget endnu, fortæller Ken Nissen, til dagens.dk.

Han tilføjer, at der er tale om en strid mellem udlejer og lejer.

 

Dagens Gossip