Leon Andreasen afgør danskerkamp med kontroversielt mål

18/10/2015

Leon Andreasen blev kampens hovedperson, da hans klub, Hannover 96, på udebane slog FC Köln med Frederik Sørensen 1-0 i Bundesligaen.

Midtbaneslideren blev kampens matchvinder, men efter en meget kontroversiel situation.

Syv minutter før pausen fik Hannover hjørnespark. Bolden blev forlænget til bageste stolpe, hvor Andreasen helt umarkeret kunne bugsere bolden i mål til 1-0.

Danskerens jubelscene var aldeles afdæmpet, mens Köln-spillerne protesterede voldsomt til dommeren. De havde en sag. TV-billeder viste, at Andreasen slog bolden i mål med armen, og scoringen burde altså have været annulleret.

Det blev kampens eneste mål. FC Köln pressede i perioder og spillede sig frem til 11 hjørnespark, men udligningen udeblev.

Både Andreasen og Frederik Sørensen spillede hele kampen.

Sejren sendte Hannover 96 over nedrykningsstregen med nu otte point for ni kampe. Köln bliver på 14 point og missede chancen for at avancere til en overraskende fjerdeplads.