Leonardo nær spist af en stor hvid haj

Hvem ville ikke ryste i bukserne ved tanken om hajer, hvis de havde været i nærkontakt med en stor hvid af slagsen? Spærret inde? I et bur?

Svaret er i hvert fald ikke Leonardo DiCaprio, der i 2006 blev udsat for netop den mareridtsfremkaldende oplevelse. Det afslørede den amerikanske skuespiller til værten Ellen DeGeneres i hendes talk-show "The Ellen DeGeneres Show" tirsdag aften, skriver Female First.

- Jeg havde en enorm frygt for hajer, og da jeg indspillede "Blood Diamond" i 2006, blev jeg fanget i et bur med en stor hvid haj, hvilket var fantastisk, sagde den filmaktuelle skuespiller ikke uden en vis ironi.

Den gyselige indespærring fandt sted ud for sydafrikanske Cape Town, mens filmstjernen holdt pause fra indspilningerne.

- Det var en gigantisk stor hvid. De sagde faktisk, at det ikke var sket i 30 år, men tunen (lokkemad, red.) blev fanget i det øverste af buret, og den store hvide farede ud og forsøgte at bide den, men røg ind i buret til mig. Dens krop var halvt inde, halvt ude, og jeg lagde mig fladt på bunden af buret. Den gnaskede ud efter mig et par gange, men jeg overlevede, fortalte DiCaprio.

Leonardo DiCaprios frygt for hajer er ikke ligefrem blevet mindre, forklarede skuespilleren, der da heller ikke nogensinde har lyst til at sætte sig ind i et hajbur igen.

Den 39-årige skuespiller er aktuel med filmen "The Wolf of Wall Street", der har dansk biografpremiere den 9. januar.

Newspaq

 

Dagens Gossip