Letsindigt: Hver 4. blind date finder sted i kvindens hjem

Alle vejledninger om netdating tilråder at der aftales at møde på et offentligt sted på den første date. Og som vi som børn altid blev fortalt: Gå ikke med fremmede. Tilsyneladende følger mange singler ikke længere dette råd.

Dog vælger den overvejende del af netdatere stadig den sikre vej og aftaler det første personlige møde på en café, bar (52 procent) eller et andet offentligt sted.

En fjerdedel af de danske singler bekymrer sig dog overraskende nok ikke om risiciene og mødes med netdates under private forhold. Flertallet af singlekvinderne er desuden så dristige, at de inviterer blind dates hjem til sig.

- Bortset fra de farer, der kan opstå i disse situationer, skal kvinder også være klar over, at det kan blive ubehageligt, hvis hun ikke bryder sig om daten og gerne vil have, at han skal gå igen, siger Margareta Lund fra netdating-eksperter Danmark.

Dumdristighed i midterfeltet

I sammenligning med andre europæiske kvinder er danske singlekvinder dog forholdsvis velovervejede, hvad angår den første date. Norske (21 procent) og svenske kvinder (22 procent) hører til de mest forsigtige. Hollandske kvinder udviser den største risikovillighed. Hos dem finder hver 3. blind date sted i hjemmet.

Sportsaktiviteter på første date

Hvad der for engelske kvinder ville være fuldstændigt utænkeligt, er derimod meget populært blandt danske kvinder. Her mødes man gerne over sportsaktiviteter for at se en ny netdate an.

- I Danmark er løb populært, fortæller Margareta Lund og forklarer, hvorfor denne aktivitet er så velegnet til en blind date:

- Hvis man ikke bryder sig om vedkommende, kan man blot øge tempoet lidt og hægte ham af.

Klik på billedet nedenunder og se undersøgelsen...

 

Dagens Gossip