Lig fundet på rasteplads er en dræbt kvinde

Et lig, som lørdag blev fundet på en rasteplads ved Langå, er en kvinde på højst 40 år. Der er tale om drab, oplyser Østjyllands Politi, og muligvis kan der være tale om en kvinde af arabisk afstamning.

Det var en forbipasserende, som tidligere lørdag gjorde det makabre fund på rastepladsen på Væthvej, som ligger cirka halvanden kilometer øst for Langå.

Den forbipasserende fandt nogle sorte plastiksække, som var tapet sammen, og da vedkommende valgte at åbne sækkene dukkede liget op.

Lørdag aften lyder meldingen fra politiet på baggrund af den indledende efterforskning, at kvinden er blevet dræbt.

- Vi er klar over, hvordan hun er dræbt, men det holder vi for os selv her i den indledende fase af hensyn til den videre efterforskning, siger vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen til Ritzau.

Politiet er i første omgang interesseret i at høre fra vidner, som kan kaste lys over, hvor længe sækken har ligget på rastepladsen, der befinder sig i et naturområde ikke langt fra Gudenåen.

På baggrund af ligets tilstand er politiet desuden ved at undersøge, hvor længe kvinden kan have været død.

- Det har vi selvfølgelig en idé om, men det er heller ikke noget, som vi vil ud med på nuværende tidspunkt, siger Jesper Bøjgaard Madsen.

Politiet beskriver kvinden som 172 cm høj. Hun har været almindelig eller buttet af bygning og har vejet mellem 70 og 75 kilo. Kvinden har haft mørkt kruset eller krøllet hår.

Kvinden blev fundet med to ørestikker af guld. Den ene er formet som et hjerte med en hvid lys sten. Den anden er formentlig formet som en svane - også med en lys sten.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip