Liget i køleskabet: Mette Bønnelykke Herholdt havde plastikpose stramt om halsen

Den 40-årig Mette Bønnelykke Herholdt blev dræbt. Det er politiet overbeviste om, efter obduktionen af liget som i begyndelsen af februar blev fundet i et køleskab i Dannemare på Lolland.

- Alt tyder på, at der tale om et drab, så det er det, vi arbejder videre med, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Dagens.dk.

Politiet har modtaget de første resultater fra obduktionen af den 40-årige kvinde, og det er nok til, at man kan fastslå, at der ikke var tale om en naturlig død.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Obduktionen viste, at Mette Bønnelykke Herholdts luftveje var blokeret med sammenpresset papir, hvorefter hun har fået snøret en plasticbærepose stramt om halsen, inden hun blev pakket ind i en presenning og anbragt i køleskabet.

- De retskemiske undersøgelser er endnu ikke afsluttet, så jeg kan ikke udtale mig om, hvad hun døde af og hvornår, men det er klart, at vores mistanke om drab er blevet bestyrket, lyder det fra Søren Ravn-Nielsen.

Den 47-årige tidligere samlever, der sidder varetægtsfængslet og er sigtet for drabet, har frivilligt accepteret en forlængelse af varetægtsfængslingen til den 2. april.

Han nægter sig fortsat skyldig i sigtelsen for drab, men erkender at have anbragt liget af Mette Bønnelykke Herholdt i køleskabet.

 

Dagens Gossip