Lille dreng uden venner får 900.000 fødselsdagshilsner

10-årig Colin har et handicap, som ligner Asperger Syndrom, hvilket giver ham problemer med sociale færdigheder og med at knytte venskaber.

Derfor knuste det hans mors hjerte, da Colin op til sin fødselsdag sagde, at han ikke ville holde en fødselsdagsfest, fordi han ingen venner havde.

Men Jennifer fra Richland i Michigan havde ikke tænkt sig at lade sin søn få en dårlig fødselsdag af den grund. Derfor oprettede hun særlig side til ham på Facebook, hvor hun opfordrede alle til at ønske Colin tillykke med den store dag.

LÆS OGSÅ: Tragisk: Rask brudgom faldt død om få timer før brylluppet

- På grund af sit handicap er sociale færdigheder ikke let for Colin. Han er ofte udadreagerende i skolen, og de ​​andre børn kan ikke lide ham. Han spiser frokost alene på skolens kontor hver dag, fordi ingen vil lade ham sidde med dem, og i stedet for at tvinge nogen til at være utilfreds med sin tilstedeværelse, sidder han alene på kontoret, skriver moren på siden.

- Jeg tænkte, hvis jeg kunne lave en side, hvor folk kunne sende ham positive tanker og opmuntrende ord, der ville være bedre end nogen fødselsdagsfest.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Colin fylder 11 den 9. marts, og han kommer i hvert fald ikke til at mangle fødselsdagshilsner i år.

På 10 dage har har knap 900.000 personer liket siden Happy Birthday Colin, og tallet bliver ved med at stige. Alene i den tid det har taget at skrive denne artikel, har siden fået 7000 nye likes.

 

Dagens Gossip