Lille pige overfaldet af muskelhund: Måtte syes med 240 sting

Mayzee Jo Gaspa var alene hjemme sammen med sin mor i deres hus i Archway i det nordlige London, da de fik besøg af en nabo.

Naboen havde taget sin muskelhund, en Stafforsdshire bullterrier, med. Det skriver Mirror.

Mayzee Jo’s mor, Maria Gaspa, foræller, hvordan den lille pige legede nede på gulvet, mens hun stod lige ved siden af. Pludselig gik hunden til angreb på Mayzee Jo.

Den bed hende i hovedet og slebte hende henad gulvet, mens hendes mor depesrat forsøgte at få hunden til at slippe hendes lille pige.

- Jeg slog hunden på munden, for at få den til at slippe. Det føltes, som om der gik en evighed, før den endelig slap hende. Hun skreg helt forfærdeligt, og der var blod overalt, siger Maria Gaspa.

Læs også: Muskelhundeejre er jaget vild: Tør ikke gå til politiet

Minutter efter overfaldet var helt forfærdelige, fortæller den 34-årige mor.

- At høre et lillie barn skrige på den måde. Og da hunden endelig slap hende, var hun så medtaget, at jeg ikke troede, hun ville overleve. Det eneste jeg tænkte på var, at hun skulle overleve.

Maria skyndte sig at slå alarm, og kort tid efter blev Mayzee Jo fløjet med redningshelikopter til hospitalet.

Her lykkedes det lægerne at redde hendes næse og sy hende med 240 sting

Mayzee Jo er nu, 5 måneder efter overfaldet, ved at komme sig hel. Hun slipper dog ikke for at få foretaget endnu et par operationer i ansigtet.

Ejeren af hunden, den 28-årige Gemma Neil, har erkendt, at hendes hund er “farlig og ude af kontrol” og kan forvente en dom ved retten i Blackfriar Crown i denne måned.

Se billederne af Mayzee Jo Gaspa her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip