For lille sejr for AaB-anfører

- Det var en perfekt gameplan. Alt lykkedes godt for os. Vi vil gerne være meget i boldbesiddelse, vi vil gerne være gode i vores genpres, og det lykkedes til UG. Det eneste minus var, at vi skulle have vundet med det dobbelte, sagde Rasmus Würtz til Canal 8.

Han erkendte, at AaB godt kunne have været mere effektive foran mål men ville ikke lade den detalje ødelægge den gode stemning.

- Vi skal da være skarpere, og det arbejder vi også hårdt på. Men vi får trods alt scoret tre mål, så det er alt i alt en god dag. Vi er pisseglade, og vi trængte til det. Det var længe siden, vi havde vundet, og nu ligger vi på andenpladsen, så det skal ikke overskygge det hele, at vi brænder et par chancer, sagde Würtz.

Anføreren havde også lige en pose ros til sin svenske holdkammerat den dobbelte målscorer Rasmus Jönsson.

- Poul Erik (Andreasen, red.) har udtrykt det sådan, at det er en spiller, der altid har god tid på banen, fordi han har nogle suverænt gode boldberøringer og en perfekt spilforståelse. Og så scorer han to med hovedet i dag, og han sagde, at det vist var første gang, det er sket. Så det er ikke hans spidskompetence, men han kan rigtigt mange ting, sagde Rasmus Würtz om Rasmus Jönsson.

Hos taberne var målscorer Thomas Dalgaard ikke parat til at skrive under på, at det nu er blevet hverdag for Viborgs oprykkere.

- Det ved jeg ikke. Vi vandt sidste kamp, så det synes jeg ikke. Men vi skal i hvert fald gøre det bedre i næste kamp, fastslog Thomas Dalgaard på Canal 8.

 

Dagens Gossip