Lina sender Finn og Rie ud af X Factor

Det andet liveshow i X Factor blev endestationen for gruppen bestående af Finn og Rie.

56-årige Finn og 60-årige Rie stillede op til X Factor som solosolister, men dommer Thomas Blachman valgte at sætte dem sammen til en gruppe. Gruppen var i farezonen med Remees unge solist, 16-årige Tannaz.

Det var dermed dommer Lina Rafn, som skulle sende en deltager hjem, og hun valgte at sige farvel til gruppen.

Der var under showet både ris og ros fra dommerne til de otte deltagere.

Gruppen Citybois, der består af Anthon på 16 år og Thor på 15 år, fik med våde t-shirts og kæmmet hår charmeret dommerne helt i bund med deres version af Michael Sembellos "Maniac".

- Ingen har nogensinde leveret med så meget overskud. Det er for sindssygt og et oprør mod formatet, at I står her. Og at Thomas Blachman kunne være med til at skabe to teenageidoler, stod bare ikke i bøgerne, sagde Remee til de to Gentofte-drenge. 

Mindre overbevisende var 16-årige Tannaz, der kæmpede med nervøsiteten under sin fremførelse af "I Want To Know What Love Is".

- Du bliver psyket af, at der er pres på, det sætter sig på din intonation, men du er en dygtig sangerinde, sagde Lina efterfølgende til den unge fynbo. 

Der er nu syv deltagere tilbage, som skal kæmpe om at vinde X Factor 2015. 

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip