Linda P og Christina Sederqvist i ny comedy-satsning

De to komikere, Linda P. og Christina Sederqvist, er taget til Hollywood for at blive stjerner. Og det skal ske på meget kort tid. Men hvor svært kan det være, det vigtigste er vel at kende de rigtige mennesker?

Missionen er klar: Med hjælp fra pigernes dansk-amerikanske kontakt, Monika, skal Linda og Christina gøre indtryk på Hollywoods magtfulde personer, og undervejs støder de selvfølgelig ind i nogle af filmbyens største navne.

Ingen Hollywoodstjerne kan føle sig sikker, når det umage danske makkerpar indtager Hollywood og møder en lang række amerikanske film og tv-stjerner, som Pamela Anderson, Luke Perry, Carmen Electra, Danny Trejo, Luke Skywalker-skuespilleren Mark Hamill, den lille mand Verne Troyer (Mini Me) og mange flere.

Undervejs bliver Linda P og Christina Sederqvist mødt af den amerikanske gæstfrihed, men så sandelig også det modsatte.

Instruktøren Nikolaj Peyk står bag ”Fra Sydhavn til West Coast”. Han har skrevet og instrueret en lang række film og tv-serier, og nu er det så Linda P. og Christina Sederqvist, der har indgået et samarbejde med Peyk og selskabet Grif Film.

Christina Sederqvist fortæller med et glimt i øjet:

- Man skulle tro, at Hollywood-kendisserne havde alt for travlt til at 'lege' med et par kollegaer fra lille Danmark. Men de elskede os og ville vildt gerne arbejde med os - og var samtidig meget bekymrede over, at skulle undvære os efterfølgende. 'Hvornår rejser I?', 'Danmark er meeeget langt væk, ikke?', 'Rører man VIRKELIG fysisk så meget ved hinanden, hvor I kommer fra?' Linda og jeg overvejer stadig, hvad vi skal sige, når de ringer. Hvilket de selvfølgelig gør. Meget snart. Any day now…

”Fra Sydhavn til West Coast” har premiere torsdag den 31. okt. klokken 21.30 på Kanal 5.

 

Dagens Gossip